SAMSUNG CSC

Vi er kommet til årets spiller hos sølvvinner Stabæk. Her endte vi opp med Trine Rønning. Vi gratulerer.

Vi har tatt for oss samtlige lag i Toppserien og prøvd å se hvilke spillere som har bemerket seg mest for hver enkelt klubb. (Se alle vinnere og beskrivelse av prisen HER).

Begrunnelse:

Trine Rønning har i flere år vært en viktig brikke både på Stabæk og på det norske landslaget. Ikke bare på banen, men også utenfor. Hun er et stort forbilde for unge både på og utenfor banen. Hun tar seg alltid tid til å hilse på tilskuere etter kamper og er en spiller de fleste har stor respekt for.

Hun har bidratt sterkt til å holde Stabæk i gullkampen igjennom hele sesongen (endte med sølv til slutt), samt at hun også har vært med på å bidra til at Norge kvalifiserte seg til VM i Canada neste år.

I år har hun spilt 21 av 22 seriekamper for Stabæk og hun har notert seg for 6 scoringer. Det fra sin midtstopperplass. I tillegg har hun vært bidragsytende i et Stabæk-lag som spilte to gode kamper mot et av europas beste fotballag i Wolfsburg.

Rønning har en enorm lederevne på banen kombinert med duellstyrke og råskap. I tillegg har hun en utrolig følsom og innøvd frisparkfot. Noe hun har vist gang på gang. Dette er en spiller som nesten vil bli umulig å erstatte for både Stabæk og Norge når den tid kommer.

SAMSUNG CSC

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..