Meg og Mina Kjørum

Turen er kommet til Vålerengas beste spiller. Her var det egentlig liten tvil og valget falt på Mina Kjørum. Vi gratulerer.

Vi har tatt for oss samtlige lag i Toppserien og prøvd å se hvilke spillere som har bemerket seg mest for hver enkelt klubb. (Se alle vinnere og beskrivelse av prisen HER).

Begrunnelse:

Vi har hatt gleden av å se Mina Kjørum i mange kamper i år og er kanskje den spilleren vi har sett flest ganger av de i kåringen her. Hun har imponert oss stort i år og har vært stablit god gjennom hele sesongen for Vålerenga.

Hun kom til Vålerenga fra Fart i august i fjor, men fikk bare fire seriekamper for klubben i 2013. I år har det blitt 21 seriekamper (Sto over hjemme mot Stabæk) og hun har etablert seg inn i startelleveren. I tillegg skal det nevnes at hun med 1535 spilleminutter har spilt nest mest av Vålerenga-spillerne (Kun Camilla Christensen har mer med sine 1588 minuttter).

Hun er en rask og smidig spiller med god ballkontroll, og hun gir seg aldri i en duell. Hun er ofte å se langs kanten på et av sine raid og står ofte for innleggene som ender i Vålerenga-mål. For Kjørums del har det blitt to nettkjenninger og tre assist i Toppserien denne sesongen. Og den ene scoringen kom på en spektakulær måte. Et skudd fra kanten som satt oppe i nærmeste kryss (Mot Avaldsnes på hjemmebane).

Hun har tatt store steg det siste året og vi er overrasket over at hun ikke har blitt innkalt til U23-landslaget ennå. Samtidig er vi sikre på at om hun fortsetter utviklingen sin, vil den innkallelsen komme veldig snart.

SAMSUNG CSC

2 kommentarer »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..