Guro og meg-2

Først ut i kåringen av årets spillere er Trondheims-Ørn. Her sto mellom flere spillere, men valget falt til slutt på Guro Reiten. Vi gratulerer.

Vi har tatt for oss samtlige lag i Toppserien og prøvd å se hvilke spillere som har bemerket seg mest for hver enkelt klubb. (Se alle vinnere og beskrivelse av prisen HER).

Vi hadde et lengre intervju med Reiten før årets cupfinale og det kan du lese HER.

Begrunnelse:

Guro Reiten har i år etablert seg inn i A-landslagstroppen, men skade i foten har vært med på å sette henne litt tilbake nå i høst. Dermed har det kanskje ikke blitt så mange minutter på banen for landslaget, men hun er alltid fast med på samlinger.

Til tross for skaden har hun vist seg å være en meget viktig spiller i Ørn. Ja, hun er så viktig for klubben at AHA Bolig gikk inn som sponsor i Ørn for at hun skulle bli her denne sesongen.

Hun har en venstrefot som de fleste frykter. Ikke bare kan hun skyte å legge til rette for andre, men den følsomme touchen hun har når hun kommer fremover er imponerende. Fortsatt litt å gå på i den fysiske delen, men vi ser at det også begynner å komme sakte, men sikkert på plass.

Vi er sikre på at hun kommer til å ta mange steg også de neste årene og ser ikke bortifra at hun kommer til å bli en viktig brikke på landslaget i fremtiden.

Nå ser det ut til at hun fortsetter i Ørn også neste år, dermed vil Ørn ha en meget sterk midtbanespiller på plass. I tillegg er det VM i Canada neste år og mye skal til for å vippe henne bort fra en plass i den norske VM-troppen.

_MG_5475

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..