SAMSUNG CSC

Maria Olsvik (20) har fått sin egen fanside på facebook.

Fra før har vi omtalt fansiden til Guro Reiten og Marit Clausen. Nå har også Maria Olsvik fått sin egen fanside på facebook. Og nok en gang er det Roy Arne Mathisen som står bak siden.

«Maria Olsvik er en fotballspiller på Trondheims-Ørn. Hun har også spilt flere landslagskamper for Norge U16, U17 og U19», heter det i en kort beskrivelse på siden.

Fansiden til Olsvik har i skrivende stund 52 likes.

Du finner fanssiden ved å trykke HER.

(Saken fortsetter under bildet)

Skjermbilde 2014-09-23 kl. 17.22.19.png

Skjermdump av fansiden.

Landslagshistorie
Totalt står hun med 10 aldersbestemte landskamper (ifølge fotball.no). Hun har som det står i sidens beskrivelse spilt for J16, J17 og J19-landslaget.

Og i sin første kamp på J19-landslaget scoret hun også sitt første mål med det norske flagget på brystet. Hun satt da inn Norges eneste mål mot Sverige i en kamp som endte 1-1. Det var tilbake til 16. september 2012. Det skal også nevnes at hun hadde vært på banen i et snaut minutt før hun satt ballen i mål i den kampen.

– Maria er en relativt rask og ballsikker lagspiller som aldri stopper å løpe. Løpsstyrken hennes er enorm. Hun har også et bra skuddben, en god spilleforståelse og en god basisteknikk. Hun jobber alltid hardt for laget sitt og hun er en veldig positiv og energisk jente, sier AKB News-redaktør Andreas Kristoffer Berge.

SAMSUNG CSC

Litt klubbhistorie
Hun startet fotballkarrieren sin i Malvik, før hun dro videre og fikk sin Toppseriedebut i Kattem den 5. april 2010. Hennes første Toppseriescoring kom to år senere da hun scoret Ørns eneste mål i 1-5-tapet for Sandviken på bortebane i april 2012.

Etter tre sesonger med Kattem, måtte de trekke laget sitt og i likhet med lagvenninne Guro Reiten tok hun turen til Trondheims-Ørn foran 2013-sesongen.

I Ørn debuterte hun på A-laget den 13. mai 2013 da Amazon Grimstad ble slått 4-3 på hjemmebane.

Hennes første sesong i Ørn-drakta bar preg av mye benkesliting. Kun fire kamper fra start hadde hun i Toppserien i fjor, men hun hadde samtidig elleve kamper som innbytter.

I år derimot har hun mer eller mindre vært fast på laget. Hun har startet 15 av 18 kamper og i de resterende kampene har hun kommet inn som innbytter.

Hun fikk sin første Toppseriescoring for Ørn da hun utliknet til 2-2 hjemme mot Stabæk i våres og siden har hun plusset på med tre scoringer (Dermed totalt fire scoringer for Ørn i Toppserien). – I skrivende stund.

Semifinale i cupen
Til helgen venter en av hennes kanskje største kamper i Ørndrakta. Da spiller hun og Ørn semifinale i cupen. Det hjemme mot Røa.

Med seier venter dermed cupfinale, så da er det bare å ønske henne og resten av Ørnjentene lykke til på søndag. (PS! Kampen sendes direkte på NRK og har kampstart klokken 15:00).

Olsvik har for øvrig bursdag i dag (23. september) og blir 20 år. AKB News gratulerer henne masse med dagen.

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..