SAMSUNG CSC

Amanda Kurtovic kom tilbake til norsk håndball i sommer etter et opphold i danske Viborg. Nå er det Oppsal som gjelder.

– Det er veldig deilig å være tilbake i Oslo, og det laget her er helt fantastisk både på og utenfor banen., så det er bare en fryd å være her på Oppsal. Jeg stortrives, sier Kurtovic til AKB News.

Amanda Kurtovic (t.v.) i samtale med Jenny Handal Sneve i pausen.

– Må være der
Grunnet en kneskade var hun på tribunen i Oppsal Arena onsdag, da hennes nye lagvenninner feide Stabæk av banen med 31-20.

– Vi vinner og to poeng er to poeng. Det er det viktigste. Vi tar med oss alt det gode vi har gjort og bygger på det. Også glemmer vi det negative og prøver å gjøre det vi gjorde bra, enda bedre neste gang. Neste gang møter vi et bedre lag og da må vi være tilstede. Vi kan ikke gå lett inn til noen kamper i år, vi må være der.

Se bilder Fra kampen mellom Oppsal og Stabæk HER.

For søndag venter det tøffere motstand. Da skal Oppsal møte fjorårets sølvmedaljevinnere, Byåsen på bortebane. Kurtovic tror på en god sesong.

– Vi tar en kamp av gangen, også har vi små mål på veien, så vi prøver å fokusere på det positive og retter på det vi kan gjøre enda bedre. Det er sånn vi bare blir bedre og bedre for hver kamp.

– Ikke i nærheten av toppnivået
Med seieren første det laget opp på tabelltopp. Oppsal er faktisk eneste laget som har vunnet begge sine kamper så langt (Larvik har en kamp tilgode og kan komme a poeng med seier i den). Til tross for den gode starten mener Kurtovic at laget fortsatt har mye å gå på.

– Vi føler ennå ikke at vi har vært i nærheten av toppnivået vårt. Så jeg tror dette kan bli en fantastisk sesong, hvis vi klarer å være kyniske og ta vare på ballen i de situasjonene som vi skal være kalde i. Det trener vi på hver dag.

– Jeg tror vi overrasker i år, men da skal vi være 100 prosent skjerpet til en hver tid, avslutter Kurtovic til AKB News.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..