SAMSUNG CSC

Anne Kjersti Suvdal er tilbake i norsk håndball etter et opphold i Viborg. Søndag ble hun kåret til banens beste da Oppsal slo Stabæk 31-20.

– Det var litt haltende de første 15, men så justerer vi forsvaret vårt og Marie (Sundfør Tømmerbakke) står fantastisk i mål. Da får vi løpt på dem og vi får lagd brudd i angrepsspillet deres. De blir veldig sideveis og veldig lite på mål, så alt i alt synes jeg vi spiller en veldig bra kamp i dag, sier Suvdal til AKB News etter kampslutt i Oppsal Arena.

– Veldig god start
Med seieren har Oppsal to seire på sesongens to første kamper og ligger i skrivende stund på førsteplass i Grundigligaen (Larvik har en kamp mindre spilt).

– Det er en veldig god start. Den her seieren her smakte mye bedre enn seieren i Kongsberg. Jeg synes Stabæk er et mye bedre lag enn Skrim. Vi vinner her med elleve og det er veldig sterkt. Selv om Stabæk er litt svekket i år, så har de fortsatt den kjernen som de sto med i fjor, så det sier litt om hvor god jobb vi gjør i dag.

– Jeg synes vi bare skal fortsette som vi gjør nå. Stå tøft bakover og male på fermover, så tror jeg det her kommer til å bli veldig bra, fortsetter hun.

Se bilder Fra kampen mellom Oppsal og Stabæk HER.

SAMSUNG CSC

– En god Nordstrandsgjeng
Etter lite spilletid i Danmark kom hun tilbake til Norge i sommer, og hun valgte altså å ta turen til Oppsal.

– Det har vært veldig gøy å komme tilbake til Norge. Jeg har sitti mye på benken i et år nå, og her har jeg en stor rolle. Det kjennes veldig bra. Det er veldig gøy å spille håndball igjen.

Men hun var ikke alene om å dra fra Viborg til Oppsal. Landslagsspiller Amanda Kurtovic ble også med henne.

– Det er veldig bra. jeg og Amanda er jo veldig gode venninner fra før av, så det var absolutt en trygghet å ha med henne hit.

I tillegg er det mange spillere i Oppsal som tidligere har spilt for Nordstrand. klubben Suvdal spilte for før hun dro utenlands.

– Det er mange spillere her som har spilt i Nordstrand før, så vi er en god Nordstrandsgjeng som har spilt sammen i mange år, avslutter Suvdal til AKB News.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..