SAMSUNG CSC

Kenneth Klev spilte for noen år siden i tysk håndball, samt på landslaget. Nå har han trappet ned og forrige helg spilte han NM for Stabæk.

– Det å spille cupen er jo sukkerbiten for oss som trener. Vi hadde jo lyst til å komme et steg videre og bite litt mer fra oss i denne runden, men Bækkelaget er for gode for oss, sier Klev til AKB News etter 17-34-tapet for Bækkelaget.

For det gikk trått i Nadderudhallen forrige helg. Til tross for at laget hang med i starten dabbet de mer og mer av i kampen.

– Vi er gira og har lyst til å ha det morsomt med veldig gode og yngre spillere. Vi hadde lyst til å vise at vi hadde noe å slå tilbake med. Men etter en okei start, hvor vi fører et kvarter ut i førsteomgang, så tror jeg vi blir litt tunge i rompa og gjør litt enkle feil. Da straffer de oss helt naturlig. De kontrer inn noen enkle mål og vi klarer ikke helt å finne rytmen etter det.

– Vi har ikke det samme samspillet som de har. Vi synes det her er moro og vi hadde lyst til å bite fra oss litt mer enn vi gjorde, legger han til.

– Masse kvalitet
Han hadde håpet på en skrell, men til tross for flere tidligere landslagsspillere klarte de kun å holde følge en liten stund.

– Det er masse kvalitet i de, men vi hadde håpet at de hadde senket seg litt mer, men de var nok litt engstelige for oss også. Det er noen tidligere kvalitetsspillere med her, som dessverre, etter litt lite trening, ikke klarer å heve seg sånn som man engang kunne.

Og tapet. Det kom foran en hel haug med tilskuere.

– Det var imponerende det. Mange av mine venner og familie synes det er litt morsomt når man er en kameratgjeng som spiller sammen, for da kjenner man alle man spiller med og da er det morsomt å følge med. Det var imponerende oppmøte i dag.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SAMSUNG CSC

Ville ha garderobepraten
I 2012 kom han tilbake fra tyske Bergischer til Norge og Haslum. Etter et år i Haslum sa kroppen derimot stopp.

– Det har vært mye jobb etter at jeg kom hjem. Jeg hadde jo et år i Haslum før kroppen egentlig sa at dette her blir for mye. Jeg kunne til slutt bare spille kamper og det var ikke så moro. Kvaliteten sank, så da var det bedre å legge opp. Så nå kan jeg heller ha det morsomt i andredivisjon med korte bortekamper og mye moro på hjemmekamper.

Og nå er det altså Stabæk og 2. divisjon som gjelder for den tidligere håndballproffen.

– Det er bare for å få garderobepraten. Vi er så enkle at vi synes det er morsomt å løpe etter en ball istedenfor å bare løpe i skaugen. Da kan vi like gjerne løpe etter en ball og ha det hyggelig sammen med kompiser, så det er helt topp det, avslutter Klev til AKB News.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..